OSEBNA ZAVAROVANJA

Avtomobilska zavarovanja

Osebna zavarovanja

Zdravstvena zavarovanja

Poslovna zavarovanja

Turistična zavarovanja

Premoženjska zavarovanja

KONTAKT

Anja Kotar
zavarovalni agent

  031 201 602
  anja@zavarovati.si

Sledi nam:

Rezerviraj termin sestanka

OSEBNA ZAVAROVANJA

Življenje je polno presenečenj. Nekatera so prijetna, druga pa ne. Nikoli ne vemo, kaj nas čaka za naslednjim ovinkom. Ali ste kdaj pomislili, kaj bi se zgodilo z vašimi najdražjimi, če bi vas nenadoma ne bilo več? Ali bi imeli dovolj denarja za pokritje stroškov pogreba, poplačilo dolgov, šolanje otrok in vzdrževanje življenjskega standarda? Ali bi bili pripravljeni tvegati, da bi jih pustili v negotovosti in stiski?

Življenjsko zavarovanje je način, kako poskrbeti za finančno varnost vaše družine, če se vam zgodi kaj nepredvidenega. Z življenjskim zavarovanjem lahko zagotovite, da bodo vaši bližnji prejeli dogovorjeno vsoto denarja, ki jim bo pomagala prebroditi težke čase.

Vendar pa ni vsako življenjsko zavarovanje enako. Obstajajo različne vrste življenjskih zavarovanj, ki se razlikujejo po trajanju, višini zavarovalne vsote, načinu izplačila in drugih pogojih. Kako izbrati najboljše življenjsko zavarovanje za vaše potrebe in pričakovanja?

ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE

Klasično življenjsko zavarovanje je kot vaš osebni varuh, ki vas spremlja na vaši življenjski poti. Z njim lahko varčujete za svoje cilje in sanje, hkrati pa se zavarujete za primer, da se vam zgodi kaj neprijetnega, kot so nezgode, bolezni ali invalidnost. Klasično življenjsko zavarovanje vam omogoča, da sami izberete, kako želite zavarovati svoje življenje in življenje svojih najdražjih. Vi določite višino zavarovalne vsote, ki jo boste prejeli ob smrti ali doživetju, zavarovalno dobo, ki ustreza vašim načrtom, način plačevanja premije, ki ustreza vašemu proračunu, in dodatna zavarovanja, ki ustreza vašim potrebam in željam.

Klasično življenjsko zavarovanje lahko sklenete pri različnih zavarovalnicah v Sloveniji, ki vam ponujajo različne pogoje, kritja, premije in ugodnosti. Zato je pametno, da jih primerjate in izberete tisto, ki najbolj ustreza vašemu profilu in pričakovanjem. Klasično življenjsko zavarovanje lahko sklenete preprosto in hitro preko spleta, telefona, zastopnika ali osebno v naši poslovalnici. Klasično življenjsko zavarovanje je namenjeno vsem, ki želijo poskrbeti za svoje življenje in življenje svojih najdražjih. Klasično življenjsko zavarovanje je investicija v vašo kakovost življenja. Ne odlašajte in si zagotovite svoje klasično življenjsko zavarovanje še danes. Življenje je lepo, ko ste zavarovani.

MEŠANO ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE

Mešano oziroma hibridno življenjsko zavarovanje je vrsta zavarovanja, ki združuje zavarovanje za primer smrti in varčevanje za primer doživetja. Z mešanim življenjskim zavarovanjem lahko poskrbite za finančno varnost svojih najbližjih, če se vam kaj zgodi, in hkrati varčujete za svojo prihodnost. Ob izteku zavarovalne dobe boste prejeli dogovorjeno zavarovalno vsoto, ki je lahko fiksna ali odvisna od donosnosti naložbe.

Mešano življenjsko zavarovanje je primerno za vse, ki želite imeti zagotovljeno izplačilo ob poteku zavarovanja, ne glede na to, ali boste doživeli ali ne. Omogoča vam, da si sami določite višino zavarovalne vsote, trajanje zavarovanja, način plačevanja premije in dodatna zavarovanja. Lahko se odločite za klasično mešano življenjsko zavarovanje, ki ima garantirano nominalno izplačilo, ali za fleksibilno mešano življenjsko zavarovanje, ki ima odprto zavarovalno dobo in vam omogoča, da spreminjate svojo naložbeno strategijo.

Mešano življenjsko zavarovanje ima prav tako tudi nekatere davčne ugodnosti, saj je izplačilo zavarovalnine ob doživetju ali smrti neobdavčeno, če je trajanje zavarovanja vsaj 10 let in sta zavarovalec in upravičenec ista oseba. Poleg tega lahko pri nekaterih ponudnikih mešanega življenjskega zavarovanja prejmete tudi bonus za zvestobo, ki poveča vrednost vaše naložbe.

Mešano življenjsko zavarovanje je torej odlična rešitev za vse, ki želite biti zavarovani in varčevati na enem mestu ter si s tem zagotoviti varno finančno prihodnost.

NALOŽBENO ZAVAROVANJE

Naložbeno življenjsko zavarovanje je posebna oblika zavarovanja, ki združuje varčevanje in zavarovanje za primer smrti. Z naložbenim življenjskim zavarovanjem lahko investirate svoje prihranke v različne sklade, ki jih upravljajo strokovnjaki, in si tako zagotovite potencialno višje donose v prihodnosti. Poleg tega ste zavarovani za primer, da se vam kaj zgodi, saj bodo vaši najbližji prejeli zavarovalnino, ki je odvisna od vrednosti vaše naložbe.

Primerno je za vse, ki želite biti aktivni pri upravljanju svojega premoženja, hkrati pa poskrbeti za svojo finančno varnost in varnost svoje družine. Naložbeno življenjsko zavarovanje vam omogoča, da si sami izberete naložbeno strategijo, ki ustreza vašemu profilu tveganja, ciljem in pričakovanjem. Lahko se odločite za že oblikovane naložbene portfelje, ki so sestavljeni iz različnih skladov, ali pa si sami sestavite svoj naložbeni portfelj iz širokega nabora skladov, ki so na voljo na trgu. Prav tako vam omogoča, da kadarkoli spremenite svojo naložbeno strategijo, če se spremenijo vaše želje ali razmere na trgu.

Naložbeno življenjsko zavarovanje ima tudi nekatere davčne ugodnosti, saj je izplačilo zavarovalnine ob doživetju ali smrti neobdavčeno, če je trajanje zavarovanja vsaj 10 let in sta zavarovalec in upravičenec ista oseba. Poleg tega lahko pri nekaterih ponudnikih naložbenega življenjskega zavarovanja prejmete tudi bonus za zvestobo, ki poveča vrednost vaše naložbe.

Naložbeno življenjsko zavarovanje je torej odlična rešitev za vse, ki želite biti zavarovani in varčevati na kapitalskih trgih ter si s tem zagotoviti varno finančno prihodnost.

ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE KREDITOJEMALCEV

Ste si kdaj zaželeli uresničiti svoje sanje, pa niste imeli dovolj denarja? Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste potrebovali nujno finančno pomoč? Ste se že kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo z vašimi najdražjimi, če bi vas nenadoma ne bilo več?

Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili pritrdilno, potem ste verjetno že razmišljali o najemu kredita. Kredit je lahko odlična rešitev za vaše finančne izzive, saj vam omogoča, da si zagotovite sredstva, ki jih potrebujete za uresničitev svojih načrtov.

Vendar pa kredit ni brez tveganja. Kaj se zgodi, če se vam med odplačevanjem kredita pripeti nekaj nepričakovanega, kot je smrt, invalidnost, bolezen ali brezposelnost? Kako boste poplačali svoje obveznosti do banke? Kako boste poskrbeli za svojo družino? Kako boste ohranili svoje premoženje?

Da bi se izognili takšnim skrbem, vam priporočamo, da ob najemu kredita sklenete tudi življenjsko zavarovanje kreditojemalcev. To je posebna vrsta zavarovanja, ki vam zagotavlja, da bo v primeru vaše smrti ali invalidnosti vaš kredit poplačan iz zavarovalne vsote. Tako boste zaščitili svoje najbližje pred dodatnim finančnim bremenom in jim omogočili, da ohranijo svoj življenjski standard.

Avtomobilska zavarovanja

Osebna zavarovanja

Zdravstvena zavarovanja

Poslovna zavarovanja

Turistična zavarovanja

Premoženjska zavarovanja

KONTAKT

Anja Kotar
zavarovalni agent

  031 201 602
  anja@zavarovati.si

OSEBNA ZAVAROVANJA

Naše življenje in zdravje sta neprecenljivi dobrini, kateri moramo varovati, za njiju skrbeti, lahko pa ju pa tudi zavarujemo. V naši zavarovalni agenciji sledimo trendom na področju osebnih zavarovanj in vam bomo z veseljem svetovali pri sklenitvi vam primernega osebnega zavarovanja.

ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE

V sodelovanju z našim partnerjem Adriatic- Slovenica d.d., vam ponujamo življenjsko zavarovanje Življenjski kasko-asistenca življenja. Namenjeno je predvsem ljudem, ki v družino prinašajo pomemben, nepogrešljiv vir dohodka in želijo družino zaščititi pred najhujšim. Je zavarovanje brez varčevalne komponente, krije pa smrt, invalidnost in kritične bolezni.
Več si lahko preberete  TUKAJ, vedno pa smo vam dosegljivi tudi na naših kontaktnih številkah.

MEŠANO ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE

V naši ponudbi imamo tudi mešano življenjsko zavarovanje Vita Royal AS. S sklenitvijo Vita Royal AS ste zavarovani v aktivnem obdobju za primer nenadnega dogodka ob izgubi življenja, v primeru nezgode ali bolezni, s preventivno storitvijo pa hkrati poskrbite za boljše počutje in trdnejše zdravje. Poleg zavarovanja prej omenjenih nevarnosti, pa vsebuje tudi varčevalno komponento in služi tudi plemenitenju vaših sredstev.
Z veseljem se bomo odzvali na vaše povpraševanje, na povezavi  TUKAJ pa si lahko več o produktu preberete tudi sami.

NALOŽBENO ZAVAROVANJE

Za vas imamo v ponudbi tudi naložbeno zavarovanje in sicer produkt Adriatic-Slovenica, ki se imenuje Fondpolica. Fondpolica vam omogoča zavarovalno zaščito skozi celotno življenjsko obdobje in možnost nalaganja sredstev v pestro paleto naložbenih možnosti. Oblikujete jo lahko glede na svoje potrebe, želje in cilje, če pa se vam le-ti z leti spremenijo, vam fleksibilnost Fondpolice omogoča, da jo prilagodite novim življenjskim situacijam.

 

S sklenitvijo Fondpolice poskrbite za:

 • visoko finančno in socialno varnost s celostno zavarovalno zaščito za vas in vašo družino;
 • z zajamčeno višino izplačila v primeru smrti zavarovane osebe;
 • z dodatnim zavarovanjem z visoko zavarovalno zaščito za primer smrti in
 • s široko paleto dodatnih zavarovanj;
 • varčevanje, ki ga lahko namenite za dodatno pokojnino, štipendijo za otroka, nakup nepremičnine ali za uresničitev drugih želja;
 • izbiro naložbene politike, ki ustreza vašim naložbenim usmeritvam, željam in potrebam;
 • prvovrstno možnost donosnega nalaganja v izbrane naložbene pakete ali posamezne investicijske sklade v upravljanju Skupine KD Group;
 • varno plemenitenje sredstev v Zajamčenem paketu z zajamčenim donosom;
 • davčno ugodno obliko zavarovanja in varčevanja.

Fondpolico lahko prilagodite svojemu finančnemu in zavarovalnemu cilju, saj omogoča:

   • prilagajanje naložbene politike med trajanjem zavarovanja;
   • naknadno priključitev dodatnih zavarovanj pod ugodnimi pogoji;
   • prilagajanje višine zajamčene zavarovalne vsote za primer smrti;
   • povišanje ali znižanje premije;
   • možnost plačila dodatne enkratne premije kadar koli v času trajanja zavarovanja;
   • dvig dela privarčevanih sredstev;
   • podaljšanje dobe plačevanja premije;
   • izplačilo zbranega premoženja v enkratnem znesku ali v obliki rente.

Vir:  GENERALI